Els problemes per l'empresa Indústria Eléctrica Cassanense (Inecsa) no s'acaben ni un cop ha tancat. Aquest divendres el Consell de Ministres ha aprovat imposar una sanció de 187.515 euros a l'empresa per impagaments a la Seguretat Social. Després de diferents ERO, l'empresa va tancar a principis d'any i els treballadors feia mesos que no cobraven el sou i, un cop tancada l'empresa, tampoc cobraven de l'atur. El Consell de Ministres ha acordat sancionar l'empresa pels impagaments detectats per la Inspecció de Treball i la Seguretat Social de Girona. La infracció es considera greu perquè l'empresa tenia un descobert en el pagament de cotitzacions de més de 600.000 euros.

El Consell de Ministres, a iniciativa del ministre de Treball, Valeriano Gómez, ha acordat aquest divendres sancionar amb 187.51 euros l'empresa pels impagaments detectats per la Inspecció de Treball i la Seguretat Social de Girona.

L'acord del Consell de Ministres recull que l'empresa ha deixat d'ingressar a la Seguretat Social les cotitzacions corresponents a 83 treballadors entre gener i octubre de 2010 després d'haver presentat els documents de cotització. El descobert que presentava l'empresa per no haver pagat aquestes cotitzacions era de 603.886,07 euros.

En el moment de tancar, la plantilla d'Inecsa -empresa especialitzada en components per a la il·luminació- estava formada per una quarantena de persones després que, el 2010, la direcció de l'empresa fes fora més de la meitat dels treballadors.