Iloftyou, una empresa que es dedica a oferir el servei d'estudi d'interiorisme "low cost" ha guanyat la tercera mostra d'emprenedors de Girona. Organitzada per Assessoria Codina, la mostra es va celebrar dijous al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona, amb l'objectiu de difondre entre els empresaris gironins experiències emprenedores que es fan a la demarcació. La portaveu del jurat, Anna Albar, va explicar que els quatre projectes presentats van tenir comentaris molt positius pel seu caràcter innovador i que es va prioritzar en valorar la proposta guanyadora el fet que es tractava d'un projecte "low cost", que aportava un temps d'execució molt avantatjós per als seus clients. El jurat va votar per unanimitat la proposta d'iloftyou, creada per la palamosina Vera Salvat, que va rebre un premi de 1.000 euros.

La proposta

Vera Salvat, creadora de iloftyou, va dir que el seu projecte es basa en oferir el servei d'estudi d'interiorisme "low cost" bàsicament a gent jove, famílies amb pocs membres o emprenedors que els cal gestionar i transformar un espai. Iloftyou fa una proposta de remodelació i de compra de mobiliari i ofereix als clients la possibilitat de deixar-ho tot completament muntat i a punt d'entrar-hi o bé que els mateixos clients siguin els que comprin, muntin i organitzin el nou espai.

La tercera Mostra d'Emprenedors va servir per donar a conèixer a representants del teixit empresarial gironí algunes de les millors iniciatives emprenedores que es desenvolupen a Girona així com casos d'èxit empresarials de la demarcació. Com a casos d'èxit es va poder conèixer l'experiència de wikiartmap, una proposta de mapa col·laboratiu de l'art a l'espai públic i el cas de la Xina, amb el seu potencial i l'oportunitat de negoci que representa. Les experiències emprenedores que es van poder conèixer, a part de la guanyadora són les de Skitude, una aplicació per a smartphones que permet als usuaris trobar pistes d'esquí i tots els serveis associats en 67 països de 5 continents; EventGo, una empresa gironina que ha creat un portal especialitzat en organitzar viatges a esdeveniments esportius a tot el món, de forma que l'usuari només s'ha de preocupar de gaudir de l'experiència. Finalment, Giroval, que ofereix els millors descomptes en oci, serveis, benestar i turisme de les comarques gironines.