El vocalista de Teràpia de Shock, Ferran Massegú, va fer un concert en exclusiva per les vaques de la granja de La Fageda, a la Garrotxa. El resultat d'aquesta peculiar actuació s'ha pogut veure aquesta tarda al Palau de la Música de Barcelona, on s'ha presentat el vídeo enregistrat a la Granja. Després, els Teràpia de Shock van fer una actuació en directe.

Les vaques de La Fageda tenen una relació molt especial amb la música. De fet, les instal·lacions de la cooperativa garrotxina estan equipades amb altaveus perquè les vaques escoltin música clàssica.

Teràpia de Shock canta a les vaques de La Fageda

No es tracta d'un caprici, ja que hi ha diferents estudis que assenyalen que les vaques que escolten música simfònica produeixen més llet. Per això, a La Fageda és habitual escoltar Mozart, Vivaldi, o Bach.

El que no sabem és si la música dels Teràpia de Shock té la mateixa incidència en la productivitat lletera de les vaques.

L'acte celebrat al Palau de la Música, presentat Cristóbal Colón, fundador i president de La Fageda, s'ha tancat amb una demostració de receptes de gelats de La Fageda i maridatges amb melmelada de la mateixa marca a càrrec de Neus Rabionet, cuinera de Ripoll que ha treballat en diferents restaurants amb estrella Michelin i que actualment ho és de La Fageda.

Teràpia de Shock és un grup de pop-rock creat l'any 2006 per uns joves de les Preses (la Garrotxa). Són especialment coneguts pel tema "Sense tu", autèntic hit musical i banda sonora de la sèrie "Polseres vermelles". El grup està oferint aquest estiu una gira de concerts per Catalunya presentant el seu darrer treball 100.000 històries.