L'amargor i desmotivació del seu fill de 39 anys, el petit de cinc germans, és el que va portar un pensionista a publicar un anunci en el qual oferia fins a 5.000 euros per un contracte de treball per al seu descendent. L'home va publicar el passat dia 28 un anunci en un diari en el qual es llegia «Pensionista ofereix 5.000 euros a empresa que contracti el seu fill a l'atur, qualificat, responsable i treballador, bon expedient professional, segons contracte, quantitat negociable, privacitat absoluta».

L'home se sent orgullós dels nombrosos llocs de treball que va crear com a advocat de l'administració durant els seus quaranta anys de professió ininterromputs a diferents comunitats autònomes. Per això, als seus 68 anys, reconeix que és «molt amarg» veure un fill en una edat crítica a l'atur.

Després d'esgotar diferents possibilitats i passos, Antonio va decidir publicar aquest anunci, no com «un suborn« que la seva ètica professional li impediria, sinó com un «toc d'atenció» cap a alguna empresa o emprenedor que necessités diners per posar un negoci en marxa i comptés amb el seu fill com a soci.