Les companyia gironina Comexi Group ha estat reconeguda com a cas d'èxit empresarial per ACCI" -l'agència per a la competitivitat de l'empresa- i l'IESE Business School. Al costat d'altres dos casos -Sintagmia i l'Hospital Sant Joan de Déu- es va presentar ahir a la 3a Jornada de Canvi Estratègic en Clústers, celebrada al Campus Nord de l'IESE amb la participació del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. IESE Business School incorporarà les tres experiències a la docència de les seves escoles de negoci arreu del món.

Comexi Group és una empresa familiar amb seu a Riudellots líder en el subministrament de béns d'equipament per a la indústria de la conversió de l'envàs flexible. La xifra de negoci del 2014 ha estat de 121 milions d'euros i el 97% es destina al mercat internacional.

En un sector amb una forta competència de grans multinacionals, Comexi ha fet de l'aposta per la sostenibilitat, la personalització de la maquinària a les necessitats del client i la proximitat un avantatge competitiu. Els seus objectius per als pròxims 5 anys van encaminats a doblar la xifra de negoci mitjançant una major penetració en el segment «Top 20» de convertidors, una major facturació en serveis i el posicionament de la tecnologia offset en el sector.