La companyia American Packaging Corporation, amb implantació en una dotzena d'estats nord-americans, ha tancat la compra d'una impressora model Comexi ACOM RG Platinum, la "joia tecnològica" de la firma amb seu a Riudellots de la Selva, que ofereix les solucions "més avançades" en el camp del rotogravat per a envasos flexibles, així com altes prestacions: alta qualitat d'impressió a velocitats elevades (fins a 650 metres/minut), reducció dels residus derivats de la producció i màxima productivitat.

Es tracta de la quarta màquina d'última generació que American Packaging Corporation adquireix a Comexi, una operació que és el fruit de la "llarga relació de col·laboració" entre les dues marques, que va començar, assenyalen fonts de la firma gironina, l'any 2006.

En aquest context, Jeff Koch, vicepresident executiu d'American Packaging Corporation, assenyala que "el que ens duu de nou a Comexi és l'alt nivell de qualitat i servei", combinada "amb preus competitius i amb l'última tecnologia". Amb aquesta operació Comexi fa un pas més en la consolidació de la seva presència al mercat dels Estats Units.

American Packaging Corporation, fundada l'any 1902, és una empresa líder en l'àmbit del packaging; propietat de la família Schottland i liderada pel CEO, president i director, Peter Schottland, disposa de tres centres d'excel·lència i dóna feina a 640 persones.

Proveïdor de primeres marques d'abast global, ha invertit 170 milions de dòlars a llarg dels últims vuit anys en nous equipaments i en instal·lacions. L'empresa amb seu a Riudellots de la Selva, Comexi, adaptarà la nova impressora adquirida per la companyia nord-americana a les necessitats del client.