07 de setembre de 2016
07.09.2016

L'Espai Gironès amplia l'oferta comercial amb noves marques

Bosanova i Pandora tindran punts de venda a la primera planta i Calzedonia doblarà la seva superfície

07.09.2016 | 16:34
L'Espai Gironès amplia l'oferta comercial amb noves marques

Espai Gironès continua creixent en oferta comercial. La marca catalana Bosanova, que compte amb 31 botigues a Catalunya especialitzades en sabateria, complements de moda i bosses de mà, obrirà una nova botiga a la primera planta del centre comercial. Un altre incorporació serà la firma Pandora, coneguda a l´àmbit mundial amb 9.900 punts de venda a un centenar de països i dedicada a joies elaborades de manera artesanal, que tindrà un nou punt de venda a la primera planta de l´Espai Gironès.

Pandora, amb seu central a Dinamarca, és una marca de referència que comercialitza joies de materials de primera qualitat. Una altra botiga ampliarà els metres quadrats de venda. Es tracta de Calzedonia, amb una oferta de banyadors i diferents complements, que doblarà la superfície actual de la botiga de l´Espai Gironès i es reubicarà en un altre espai, també a la primera planta del centre amb la imatge més actual de la marca.

D´altra banda, Talko!, distribuïdor oficial d´Imotion Iberia, oferirà el proper dissabte 10 de setembre a tots els visitants del centre la possibilitat de provar els nous vehicles de la marca i en farà demostracions, de 18h a 21h a la zona de restauració.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema