30 de agost de 2017
30.08.2017

Norwegian deixarà a finals d'octubre la ruta entre Barcelona i Bilbao

30.08.2017 | 07:10

La companyia nòrdica d'aviació Norwegian deixarà d'operar el 28 d'octubre, al final de la temporada d'estiu, la ruta aèria Bilbao-Barcelona, va informar a Efe el director de Relacions Institucionals i Màrqueting de la companyia, Alfons Claver. La companyia noruega de baix cost va començar a operar aquesta ruta a Bilbao el 8 de juliol de l'any passat, amb la intenció de lluitar pels passatgers amb Vueling, que tenia el monopoli d'aquesta via.

Norwegian ofereix actualment -i fins al 28 d'octubre- tres vols diaris a Barcelona, però Vueling, després de l'arribada de la noruega, va augmentar a nou vols diaris la seva oferta a Barcelona.

La implantació de la línia nòrdica ha tingut un fort impacte en els preus dels bitllets a la ciutat comtal, que estan molt barats, cosa que al seu torn ha provocat que els marges de rendibilitat de la línia siguin molt baixos i ha portat els noruecs a desistir.

«Ningú no ens podrà dir que no hem tingut compromís amb Bilbao, perquè ho hem provat un any i quatre mesos», va comentar Claver. De fet, el baix preu dels bitllets ha portat a que la línia de Barcelona sigui per primera vegada la que més usuaris mou en Loiu, superant la ruta de Madrid.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook