CaixaBank va reunir ahir a Girona 25 empreses gironines interessades a potenciar el seu negoci en l'àmbit internacional en la Jornada Porta a l'Exterior, que es va celebrar a CaixaForum Girona.

Durant tot el dia, els especialistes en comerç exterior de l'entitat financera van assessorar les empreses assistents sobre com internacionalitzar la seva activitat. A més, els van oferir assessorament sobre nous països i mercats als quals dirigir les seves exportacions i com orientar millor els seus projectes internacionals.

Concretament, la jornada va comptar amb assessorament especial sobre els mercats d'Algèria, Hong Kong, el Regne Unit i el Marroc, a través de la presència dels directors de les oficines de representació de CaixaBank en aquests països.

Després de l'èxit i interès suscitats en anteriors edicions, CaixaBank va decidir tornar a celebrar a Girona la jornada d'assessorament en internacionalització de l'empresa. Les empreses participants en aquesta jornada representen principalment els sectors agroalimentari, béns d'equipament, manufactures, instal·lacions industrials, productes químics i enginyeria, entre d'altres.

Aquesta iniciativa completa la proposta de valor de CaixaBank per oferir el màxim assessorament a les empreses que volen diversificar el seu negoci ampliant la seva activitat en mercats internacionals. CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines d'Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

El banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat favorita per les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank.

CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada composta per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en què treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.