22 de gener de 2019
22.01.2019
Diari de Girona

El grup gironí GM Food compra quatre cash&carry a Alacant

Adquireix una xarxa de 200 clients del grup Successors de Pere Soriano Buforn per 3,8 milions

22.01.2019 | 12:05
Un dels centres d'Alacant

La companyia de distribució alimentària GM FOOD Iberica, l'antic Grup gironí Miquel, ha adquirit quatre centres cash&carry, deu establiments franquiciats i una xarxa comercial amb 200 clients de distribució del grup Successors de Pere Soriano Buforn (SPSB), a la província d'Alacant. Aquesta operació, que reforça el posicionament de la companyia en el mercat valencià, ha suposat una inversió de 3,8 milions d'euros entre la compra i la inversió destinada a la reforma i adequació dels centres.

Gràcies a aquesta operació de compra agregada entre GM FOOD i Fragadis, el grup majorista incorporarà els 4 centres cash&carry a l'engròs d'Alcoi, Altea, Dénia i la Vila Joiosa a la seva ensenya Gros Mercat durant el primer quadrimestre de l'any, arribant als 13 centres a la Comunitat Valenciana i 73 a Espanya.

GM FOOD ha afegit a la seva plantilla als 16 empleats que tenia SPSB en els centres i preveu ampliar-la per poder oferir el nivell de servei i atenció al client habitual dels seus centres Gros Mercat. Les adquisicions efectuades suposen un augment de la superfície de sala de vendes de Gros Mercat a 4.770 metres quadrats.

Aquest important pas de les dues companyies, consolida els seus projectes d'expansió i enforteix la seva presència a la costa alacantina, coneguda per la seva gran afluència turística i per l'important volum de negocis de l'hostaleria i restauració.

Fragadis manté el seu model de supermercat de proximitat i, amb aquest moviment, pretén consolidar el seu pla estratègic cap a geografies limítrofs. Basat fonamentalment en l'adquisició de companyies ja implantades en el sector i la localitat, però mantenint les seves plantilles que són grans coneixedores del consumidor final i els seus costums. Aconseguint així, poder oferir un tracte completament personalitzat i diferencial als veïns de cada municipi on tenen presència.

La companyia de la família Fraga-Llop preveu, després de l'adquisició de 56 supermercats de la cadena MasyMas d'SPSB, una facturació d'uns 270 milions d'euros, donar feina a més de 1.800 persones de diferents territoris nacionals i superar els 200 establiments el 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit