Els accionistes d'Iberdrola van donar suport a la reelecció d'Ignacio Sánchez Galán com a president fins el 2023 en una junta en què la companyia va presentar un benefici net rècord de 3.014 milions d'euros i va aprovar l'increment d'un 7,7% en la remuneració per acció fins a arribar als 0,351 euros, la més gran pagada fins a la data. Iberdrola va ratificar també el seu pla d'inversions, que comprèn 34.000 milions fins a l'any 2022, i va ratificar el nomenament de la catedràtica d'Economia Sara de la Rica com a consellera independent en substitució de l'exministre Ángel Acebes. Galán va mostrar la seva satisfacció pels «significatius passos» d'Iberdrola en matèria d'igualtat de gènere i va destacar que és l'empresa de l'Ibex 35 amb major percentatge de dones al seu Consell d'Administració.

La reelecció de Galán li permetrà seguir pilotant la companyia -en la qual va ingressar el 2001 i que presideix des 2006- fins a l'any 2023. La junta, celebrada a Bilbao i en què va estar representada el 74,12% del capital social, va servir per remarcar l'aposta d'Iberdrola per una transició energètica basada en la sostenibilitat i les renovables com a eixos d'un model econòmic que permeti combinar l'èxit empresarial amb la lluita contra el canvi climàtic. En aquest sentit, Galán va recordar que Espanya s'ha compromès, a través del seu Pla Integrat d'Energia i Clima, a assolir un 74% de generació elèctrica renovable el 2030 i a tancar la major part de les centrals de carbó per al 2025, a més de mobilitzar 230.000 milions en inversions, un context que situa Iberdrola en una «posició privilegiada» per afrontar aquesta transició.

Les xifres de 2018 ofereixen un benefici net de 3.014 milions d'euros, un 7,5% més que en l'exercici anterior. Es tracta de la primera ocasió, va destacar Galán, en la qual se sobrepassen els 3.000 milions de benefici, uns «magnífics resultats» que van permetre aprovar una pujada en la remuneració a l'accionista fins a arribar als 0,351 euros per acció, una xifra que es vol que arribi als 0,4 a l'any 2022. En el torn d'intervencions, a preguntes d'un accionista que va reclamar incrementar el dividend percebut, Galán va destacar que hi ha d'haver un «equilibri entre el creixement de l'activitat i el dividend» per evitar hipotètics problemes. Així mateix, la companyia supera ja els 50.000 milions d'euros en capitalització borsària - «la tercera de l'Ibex 35, només per darrere d'Inditex i Banco Santander», va dir Galán- i la seva aportació al PIB estatal és de 10.693 milions , un 1% del total espanyol.

Brasil, Mèxic, Estats Units, Regne Unit, França i Alemanya van tornar a ser els països en els quals es va concentrar l'expansió internacional d'Iberdrola.