Toni Pons avança en la seva expansió internacional i desembarca a l'Aràbia Saudita. L'empresa gironina, que fabrica i comercialitza espardenyes des de 1946, ha posat en marxa un projecte per obrir les seves primeres botigues a l'Aràbia Saudita, de la mà d'un soci local. Aquest projecte preveu inaugurar set botigues al país durant els propers cinc anys.

Cinc dels establiments previstos s'ubicaran a la capital, Riad. El primer apujarà la persiana aquest estiu al prestigiós centre comercial Hayat Mall. La resta de les botigues s'ubicaran fora de la capital, una a Jiddah i l'altra a Al Khobar.

D'altra banda, després d'aquestes primeres set obertures previstes en cinc anys, es perfilen ser botigues més a mig-llarg termini.

Expansió cap a Àsia

Toni Pons segueix amb la seva expansió a l'Àsia Occidental, on fins ara estava present a través dels seus clients multimarca. La companyia catalana de calçat, especialitzada en espardenyes, consolida la seva presència a la zona amb l'obertura de botigues pròpies en diverses ubicacions clau del mercat saudita.

Actualment, Toni Pons opera amb onze botigues a Espanya (tres a Barcelona, tres a Madrid, una a Sitges, una a Màlaga, dos a Sevilla i una a Sant Sebastià) i té la seva seu central a Girona. La companyia compta amb nous projectes que veuran la llum durant els propers mesos. A escala internacional, Toni Pons compta amb quatre botigues a Mèxic (Platja del Carmen, Cancún, Monterrey i Ciutat de Mèxic) i una a Pahang, Malàisia.

L'empresa exporta el 80% de la seva producció i té presència en tots els continents mitjançant punts de venda multimarca. Toni Pons produeix uns 700.000 parells de sabates anuals i la fabricació es realitza íntegrament a l'estat espanyol.