Bassols Energia ofereix un nou servei d'informació energètica als seus clients. Es tracta d'una nova eina dissenyada amb l'objectiu que els clients puguin entendre i gestionar millor el seu consum energètic. I no es queda aquí, sinó que analitza el consum energètic dels clients i els ofereix una proposta d'optimització perquè millorin l'eficiència del seu consum elèctric i estalviïn en la seva factura.

El nou servei s'implanta una vegada consolidat el nou model de comptadors intel·ligents al sector que permeten analitzar les dades del consum elèctric dels clients. Tots els clients de Bassols Energia tenen aquestes dades a la seva disposició a través de la seva Oficina Virtual on poden conèixer les seves corbes de consum elèctric (diari, setmanal, mensual i anual), a més de la potència consumida mensualment.

Ara Bassols Energia fa un pas més enllà i, no només posa a disposició del client les dades del seu consum elèctric, sinó que en fa un estudi, les analitza i li ofereix una proposta d'optimització perquè el client estalviï en la seva despesa energètica, canviant la tarifa i/o la potència que té contractades i pagui només per allò que necessita i gaudint sempre del millor preu. A més, Bassols Energia envia periòdicament als clients informes d'estalvi energètic per millorar l'eficiència del consum, amb consells d'estalvi d'energia.

Els nous informes d'optimització d'energia elèctrica estan a disposició de client des de la seva Oficina Virtual i periòdicament Bassols Energia els envia als usuaris.

Amb aquest nou servei, Bassols Energia continua oferint un servei de proximitat amb el client i un tracte personalitzat, amb el millor assessorament i els serveis més punters. Amb Bassols Energia, els clients tenen l'energia més propera, més serveis, més proximitat i pagant només per allò que consumeixen i sempre amb energia 100% verda.