Carrefour ha inclòs en la seva cistella de 30 productes bàsics per 30 euros aliments com sal, farina, oli d'oliva, galetes, cafè o pa de motlle, entre altres, segons ha publicat la multinacional francesa en la seva pàgina web.

El desglossament dels productes de la cistella de 30 productes a 30 euros de la companyia es produeix en ple debat de la proposta de la vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, d'establir una cistella de la compra de productes bàsics amb preus "congelats".

La multinacional ha llançat un lot de productes en el qual hi ha 30 referències diferents, totes elles de la marca Carrefour, i entre les quals també s'inclouen elements com a pèsols, caldo de pollastre o conserves de blat de moro dolç, pimentons del piquillo, xampinyons laminats o mandonguilles en salsa.

Així mateix, la cistella disposa també de pa d'hamburguesa, te de llimona, suc de taronja, llimona i pastanaga, vinagre, cafè molt, cereals de blat de moro, melmelada de préssec o xocolata blanca.

Altres productes de no alimentació que inclou aquest lot elaborat per la cadena francesa són paper higiènic, detergent, rentavaixelles, lleixiu perfumat, netejavidres, dentífric, compreses i també gel de dutxa.

Imatge promocional de la cistella de productes bàsics de Carrefour Carrefour

La companyia ha apuntat que el preu de cadascun dels productes es mantindrà sense canvis fins el 8 de gener 2023.