Estalvia més de 700 euros a l'any amb aquesta tècnica

Hi ha diverses tècniques que ens permeten organitzar els nostres ingressos

Julián Moreno

Amb les vacances a pocs mesos vista, és el moment de deixar enrere l'època de regals, rebaixes i altres capricis i pensar una mica a la butxaca.

Hi ha diverses tècniques que ens permeten organitzar els nostres ingressos de manera que puguem acabar estalviant cada mes. No hi ha fórmula miraculosa, sempre serà més fàcil estalviar contra més diners guanyem, però hi ha maneres de reorganitzar les nostres finances per millorar l'economia.

Aquesta tècnica es coneix com el repte del cèntim. Consisteix a estalviar el primer dia, un cèntim. Després vas sumant un cèntim cada dia fins que, en acabar l'any, la quantitat diària és de 3,65 euros al dia.

Es pot fer de manera inversa també o augmentant una mica la quantitat. D´aquesta manera estalvies un total de 667 euros cada any. Si augmentes la quantitat pots multiplicar la quantitat, però això va al gust.

Recordem que cal ser flexible en aquest tipus d'estratègies. Cada economia és un món i sempre hi pot haver imprevistos. La clau és ser constant per poder anar estalviant per tal d'arribar al nostre objectiu.