La Universitat de Girona presenta la seva oferta per al curs 2019/2020 al Saló de l'Ensenyament que comença aquest dimecres, 20 de març, i s'allargarà fins diumenge. Aquest certamen arriba a la trentena edició.

La programació de la UdG per al curs vinent inclou una seixantena d'estudis, 48 graus i 11 doble titulacions. Paral·lelament, la Univeritat també estarà al Saló Futura, els dies 22 i 23 de març, on donarà a conèixer els programes de màster i postgrau.

L'equip d'estudiants, juntament amb el personal propi de la universitat, seran la cara visible de la Universitat de Girona al Saló de l'Ensenyament que, amb l'eslògan «La ciutat és el teu campus», explicaran amb tots els detalls com és estudiar a la UdG. De tu a tu, conversaran sobre els graus de la universitat, les pràctiques, els campus, els serveis, la proximitat amb els professors, i les beques i ajuts a l'estudi.

Un sou de 6.000 euros

En matèria d'ajuts, la UdG acaba de fer pública la resolució de les Beques Salari, una iniciativa endegada aquest curs amb fons propis que possibilita que dotze estudiants rebin un ajut en forma de salari dotat amb 6.000 euros. Aquest programa s'ha impulsat per primera vegada després que el Consell de Govern aprovés la convocatòria l'estiu passat. Aquesta acció de la UdG a favor de l'educació inclusiva pretén que cap persona hagi d'abandonar els seus estudis per motius econòmics. Amb aquesta iniciativa, la UdG esdevé la primera universitat de l'Estat espanyol a fer una convocatòria d'ajuts d'aquestes característiques amb fons públics.

Com a novetat d'aquest any, en el marc de la política de sostenibilitat de la institució, el detall de la informació que es donarà als futurs estudiants no serà exclusivament amb material imprès en paper sinó mitjançant tauletes. Es calcula que des dels punts d'informació de l'estand de la UdG al Saló s'atendran uns 4.000 futurs estudiants. La presència de la UdG al Saló de l'Ensenyament s'ha reforçat amb una campanya publicitària al Metro i, amb estovalles individuals de paper, en establiments de restauració.