A la vista d'un possible perllongament del confinament, i la situació d'emergència del moment molts centres educatius es troben dissenyant estratègies educatives que mirin cap al futur i cap a una educació híbrida. Des de Microgestió Educació (Apple Authorised Education Specialist) hem evidenciat com la gestió de la comunicació de les escoles cap a les famílies ha estat determinant durant tot aquest temps. Pares i mares, ara més que mai, són col·laboradors necessaris per a l'aprenentatge. I ha tocat replantejar nous espais, noves eines, programes, nous dispositius, diferents horaris i torns, i noves dinàmiques de treball. Una oportunitat per fer més estret el vincle entre l'escola i la família.

Però la percepció general que tenim molts, és que no s'han fet bé els deures, i que malauradament a l'hora d'encarar una nova situació d'emergència caldrà tornar-nos a confinar. I aleshores, estarem preparats per afrontar-ho novament?

Durant més de 35 anys, hem tingut el privilegi d'acompanyar institucions educatives de tot Catalunya amb l'objectiu de crear experiències úniques d'aprenentatges amb la tecnologia d'Apple.

Com a Apple Education Specialists treballem diàriament amb equips docents de molt de talent i estem en contacte constant amb les famílies de més d'un centenar de centres educatius. Som capaços de posar la tecnologia al servei de les necessitats educatives del moment, sabem com anticipar-nos a les noves estratègies educatives, repensar necessitats i aprofundir en treure'n el millor suc a la connexió i en fer-ne un bon ús. Creiem fermament que l'iPad, el Mac i el seu complet ecosistema de recursos pedagògics són l'eina ideal per afavorir contextos d'aprenentatge personalitzats que fomenten la creativitat dels alumnes i els connecten amb el món real. Contacta directament amb els nostres especialistes educatius Apple i informa't de com Microgestió pot donar-te la tranquil·litat i confiança que necessites:

- Preparem la infraestructura tecnològica òptima: Servidors, punts d'accés, seguretat i MDM.

- Adeqüem els entorns d'aprenentatge amb la millor tecnologia.

-Dotem i configurem els iPads i Macs del teu centre amb els millors descomptes educatius.

- Facilitem la connectivitat de xarxa dins i fora l'escola.

- Som experts en ciberseguretat i formació al professorat.

- Oferim consultaria i sessions de lideratge per equips directius d'escoles (Planning essencials amb Apple Learning Specialist).

- Finançament rènting al 0% i recompra dels teus dispositius antics.

- Assegurança a tot risc amb servei tècnic oficial Apple Service Provider.

- Jornades de sensibilització gratuïtes tant a docents com a famílies.

- Tracem el camí plegats?

Microgestió Educació

Apple Authorised Education Specialist

Telèfon: 93 454 63 63

educacio@microgestio.es