El Centre Associat de la UNED a les comarques gironines amplia a partir del pròxim curs acadèmic la seva oferta educativa amb els graus d’Educació Infantil i d’Enginyeria de l’Energia. 

El Grau d’Educació Infantil complementarà l’oferta de la Facultat d’Educació i servirà per formar als futurs mestres d’infants de 0 a 6 anys. La seva implementació, que es farà de forma gradual a partir del proper curs, respon a una de les demandes socials històriques de la UNED. A Girona els dos primers cursos d’Educació Infantil es podran estudiar en format telemàtic o presencial des de la seu de Salt. 

El Grau d'Enginyeria de l'Energia és la segona novetat del curs i s'afegeix a l’oferta de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials. És un grau dissenyat per formar els estudiants a fer front als reptes tecnològics en matèria de sostenibilitat, eficiència global, ètica professional i polítiques energètiques d'estalvi i racionalitat en la generació i ús de l'energia. El primer curs es podrà seguir des de l’aula universitària de l’UNED Girona a Olot (UNED Garrotxa).

El termini de matriculació del Centre Associat de la UNED a Girona romandrà obert fins al 21 d’octubre per als graus, graus combinats, màsters, micro títols i el curs d'accés a la Universitat per a Majors de 25 i 45 anys.