El cap de llista del PPC per ?Girona, Enric Millo, es va referir ahir al deute que la Generalitat té amb els ajuntaments catalans i gironins. El cap de llista popular va comentar que "és curiós que un tema tan important perquè repercuteix ?directament en el dia a dia de la gent, passi del tot desapercebut i no se li doni cap importància", i va afegir que "entenc que a CDC i a ERC no els interessi parlar-ne però és necessari fer-ho perquè els catalans han de ?saber que la Generalitat ha gastat, bé, més ben dit, malgastat, ?diners en subvencions ideològiques, en promoció de la independència i per ?obrir ambaixades polítiques a ?l'exterior, però en canvi ha deixat de pagar als ajuntaments allò que els deu en concepte d'ajudes socials".

Millo va parlar també de bàsquet: Catalunya va vibrar amb la final de l'Eurobàsquet, per què ens ho volen treure?, és incomprensible", va concloure.

D'altra banda, està previst que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, vingui demà a les comarques de Girona, a donar suport a la campanya dels populars.