14 de juny de 2015
14.06.2015

Salvador Balliu pren possessió com a alcalde i governarà amb majoria clara

El batlle de CiU se sent "molt agraït i honorat" per la confiança que els caldencs li han donat

15.06.2015 | 07:14

L'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, va destacar en el seu discurs d'investidura que les eleccions "han estat una gran manifestació democràtica en la qual hem decidit lliurament i sense complexos el nostre destí com a poble". Balliu va dir que se sentia "molt agraït i honorat" per la confiança que li han atorgat els caldencs i va reconèixer que "vivim temps difícils, ja que moltes persones s'ho passen malament. Per això, més que mai, cal fer una política seriosa i ferma".
En un missatge de confiança, va assegurar que "els temps de dificultats també poden ser moments d'oportunitats que hem de saber aprofitar". Balliu es va valer del lema de campanya de CiU "Pel bon camí" per assegurar que l'Ajuntament va en la direcció correcta, però va afegir que un poble no es fa només des del consistori, per la qual cosa va animar a tots els vilatans, entitats, empreses, comerços... "a sentir-se orgullosos de ser caldencs i a treballar per garantir un futur millor per a les noves generacions".

El PSC vota a favor de Balliu
En el moment de la votació de l'alcalde, els caps de llista de la PIC, ERC i PSC van renunciar a l'alcaldia, mentre que Salvador Balliu, de CiU va ser l'únic que la va mantenir. Els resultats van ser de 8 vots favorables -els 7 dels integrants del grup municipal de CiU i el del representant del PSC, que el mandat anterior va formar govern amb la federació nacionalista-, per 5 vots en blanc -tres de la PIC i dos d'ERC-.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Eleccions Catalunya 2015

Els resultats del 27-s

Consulta el resultats de les Eleccions Catalunya 2015: Nombre d'escons, nombre de vots per província, comarca i municipi. Tota la informació sobre les Eleccions catalanes

L'últim El més llegit