Un jove de 17 anys va apunyalar mortalment ahir al matí el seu pare, de 41 anys, al municipi de Puerto Serrano (Cadis) després de ferir un altre jove de 27 anys. El presumpte parricida, que ja ha estat detingut, va assestar diverses punyalades amb una navalla al seu pare cap a les set del matí en el domicili familiar després que tots dos, d'ètnia gitana, comencessin a barallar-se. Com a conseqüència de les punyalades l'home va resultar ferit de gravetat i, malgrat que va ser atès per diversos metges, va morir quan era traslladat en una ambulància a l'hospital de Villamartín.

Els sanitaris que van atendre la víctima van haver de demanar protecció a una patrulla de la Guàrdia Civil davant les amenaces que estaven rebent per part de diverses persones que es trobaven al lloc dels fets.

Abans d'aquesta batussa, el presumpte homicida es va creuar al carrer amb un jove de 27 anys i després de protagonitzar una discussió amb ell i la xicota d'aquest, li va assestar dues punyalades que li van produir ferides de diversa consideració.

El parricida va ser localitzat ahir al matí poc després dels fets per efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local a casa d'un familiar, on va reconèixer els fets i es va entregar sense oposar cap tipus de resistència.