31 de juliol de 2013
31.07.2013
40 Años
40 Años

Els mitjans podran continuar difonent correus d'Urdangarin

La prohibició de divulgació només es manté per a l'exsoci del duc de Palma a l'Institut Nóos

31.07.2013 | 07:29

La titular del jutjat de primera instància número 46 de Barcelona va acordar mantenir només per a Diego Torres la prohibició de difondre correus electrònics que afectin la intimitat d'Iñaki Urdangarin, però no per als mitjans de comunicació als quals també va demandar el duc de Palma. En un acte, la jutgessa Maria del Remei Vergés va confirmar la mesura cautelar que ella mateixa va imposar el mes d'abril a Torres, a petició d'Urdangarin, arran de la demanda per vulneració del dret a la intimitat que el duc va presentar contra el seu exsoci i set mitjans de comunicació.
Inicialment, la mesura cautelar afectava no només Torres, sinó també els grups editorials contra els quals Urdangarin dirigia la seva demanda, però la jutgessa ha acordat ara aixecar la prohibició als mitjans de comunicació, en considerar que resultaria una decisió "incerta i ineficaç", atès que ni tan sols hi ha constància que estiguin en possessió dels correus íntims.
Per resoldre sobre les mesures cautelars, la jutgessa va convocar fa quinze dies una vista per escoltar els arguments de les parts, en la qual Torres, que va comparèixer com a testimoni, va assegurar que mai havia remès correus als mitjans, ni concedit entrevistes ni efectuat declaracions sobre aquests i que, a més, actualment no té cap correu electrònic d'Urdangarin.
Malgrat això, per a la jutgessa, "és un fet indubtable que Diego Torres disposa dels correus controvertits", ja que part d'ells han estat aportats per ell mateix a la causa que instrueix el jutge José Castro pel desviament de fons de l'Institut Nóos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema