31 de desembre de 2015
31.12.2015

El jutge ordena posar en llibertat Marjaliza, soci de Granados en la trama Púnica

31.12.2015 | 07:16

El jutge Eloy Velasco va ordenar la posada en llibertat de David Marjaliza, soci de l'exconseller madrileny Francisco Granados en la trama Púnica, que ha passat 14 mesos a la presó d'Aranjuez (Madrid), després que l'encausat hagi satisfet la fiança de 100.000 euros que li va posar el magistrat.
Velasco va imposar aquesta fiança a Marjaliza el passat 16 de desembre tenint en compte la seva col·laboració amb la justícia, però fins ara l'imputat no havia pogut cobrir la quantitat fixada.
Marjaliza va pagar aquesta fiança amb una finca a Valdemoro (Madrid) que els pèrits van taxar en 176.795 euros. En tot cas, en abonar la fiança amb un bé immoble, aquest s'ha de valorar en una mica més del doble de la quantitat exigida, de manera que la resta que li faltava per poder abonar-la, 11.602 euros, l'ha hagut de pagar en efectiu.
Velasco va decidir posar-li una fiança perquè pogués sortir de la presó en entendre que Marjaliza ha col·laborat de forma positiva amb la investigació i també com a conseqüència que s'ha vist disminuït el risc de fuga i de destrucció de proves.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook