27 de febrer de 2016
27.02.2016

L'exsoci d'Urdangarin insisteix que la supervisió de la Casa Reial era «total»

Diego?Torres afirma que cada projecte que rebia l'Institut Nóos es renviava al secretari de les Infantes

27.02.2016 | 00:00
Torres i la seva dona, entrant a la sala de vistes.

Diego Torres va insistir davant el tribunal que el jutja que la supervisió del que feia l'Institut Nóos per part de la Casa Reial era «total», de manera que no es prenia cap decisió sense el seu consentiment i ni tan sols se celebrava un dinar de feina sense que ho sabessin.
A preguntes del seu advocat, Manuel González Peeters, Torres, com ja havia fet en diverses ocasions durant el seu interrogatori, va afirmar que tant l'advocat del rei Joan Carles José Manuel Romero (comte de Fontao), com el llavors secretari de les Infantes, Carlos García Revenga, tenien un exhaustiu control sobre les activitats de Nóos.
Cada proposta de projecte que rebia Nóos, va dir, es reenviava a García Revenga, pocs minuts després de la recepció, tal com, va incidir, proven 250 correus electrònics que ha aportat al sumari.
«Es reportava absolutament cada activitat que feia l'Institut Nóos», «els nivells de detall eren impressionants», va explicar abans d'instar el tribunal a mirar «les hores dels correus». «Quan entrava un correu, als pocs minuts es reenviava al correu de la Casa Reial de García Revenga», va postil·lar.
«No es feia res, ni tan sols un dinar amb un potencial client» sense que ho sabessin a la Casa Reial, i no només García Revenga i Romero rebien aquesta informació, sinó també «altres persones eren informades i apareixen en els correus informant i remetent alguna consideració».
El nivell de comunicació era tan alt, va indicar, que «fins i tot una becària d'Esade» interactuava amb el secretari de la Casa Reial. Era una cosa «quotidiana», «el procediment d'informar i consultar era continu, permanent», va explicar.
Torres va justificar les seves paraules per il·lustrar el tribunal que informaven «amb la millor intenció del món». «Simplement teníem una tranquil·litat addicional» que les coses es feien bé, va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook