La infanta Cristina, absolta en el judici pel cas Nóos, es planteja presentar recurs davant el Tribunal Suprem (TS) «per demostrar que no hauria d'haver estat jutjada mai» i aclarir qualsevol mena de dubte sobre la seva honorabilitat, segons va assegurar el seu advocat, Pau Molins. La Infanta va ser absolta per l'Audiència de Palma de l'acusació de col·laborar en dos delictes fiscals del seu marit, Iñaki Urdangarin, en el marc del cas Nóos, tot i que va ser sentenciada a pagar al costat d'Urdangarin 265.000 euros en qualitat de coresponsable civil a títol lucratiu.

En una entrevista al canal 3/24, Molins va explicar que el pitjor moment per a la Infanta va ser la seva imputació i «exposició mediàtica», i també quan va saber que seria jutjada. Malgrat que finalment l'Audiència de Palma la va absoldre, la defensa de la Infanta no descarta presentar recurs davant el Suprem «per dir que mai hauria d'haver-se assegut al banc dels acusats» i exigir que es deixin d'emetre imatges seves declarant.

«Ho vol fer pels seus fills, però encara té dubtes», va afirmar el lletrat, que va aclarir que amb aquest recurs la germana del Rei Felip VI també voldria «aclarir qualsevol mena d'ombra sobre la seva honorabilitat».

«Voldríem recórrer, encara som a temps per prendre una decisió», va apuntar, a la vegada que va admetre que el fet de presentar el recurs suposaria mantenir oberta «l'exposició o sobreexposició mediàtica» de la Infanta. L'advocat penalista va comentar també que «és difícil» que el Suprem rebaixi la pena a Urdangarin, que va ser condemnat a 6 anys i 3 mesos de presó pel tribunal de l'Audiència de les Balears pel cas Nóos. «Al contrari que la Infanta, el cas d'Urdangarin pot acabar amb un augment de pena al Suprem», va dir.