La policia ha aconseguit finalment detenir Travis Reinking, que va matar quatre persones a trets en un restaurant de menjar ràpid de Nashville, a Tennessee, a la matinada de dissabte a diumenge. El sospitós va fugir després que un dels clients del restaurant li prengués el fusell que va usar en l'atac. Reinking va ser detingut després de 34 hores de batudes i escorcolls a menys de dos quilòmetres del restaurant.

La policia va difondre dues fotografies de Reinking quan era introduït en un cotxe policial. A les imatges, el sospitós portava una samarreta color bordeus visiblement deteriorada. L'alcalde de Nashville, David Briley, va agrair a les forces de seguretat la seva tasca. «Estem satisfets després de conèixer que la nostra comunitat tindrà justícia. La gent de Antioch i de tota Nashville pot respirar amb alleujament», va apuntar.

L'atac va tenir lloc a la Waffle House, un establiment de menjar ràpid 24 hores De Murfreesboro Pike, cap a dos quarts de quatre de la matinada. El sospitós va baixar d'un cotxe que havia robat prèviament i va començar a disparar des de l'aparcament sense dir res. Va ferir dos homes i va trencar el vidre del davant del restaurant amb els trets. Llavors va entrar i va seguir disparant, matant quatre persones.