Bruce McArthur, l'anomenat «jardiner assassí» de Toronto, es va declarar culpable de l'assassinat en primer grau de vuit persones de la comunitat gai de la ciutat canadenca entre 2010 i 2017. Les vuit víctimes de McArthur, els noms de les quals van ser llegits en un tribunal mentre l'acusat reconeixia ser el seu assassí, eren homes de la comunitat gai de la ciutat i, en molts casos, pertanyien a minories ètniques.

Les restes de les víctimes van ser trobades a testos de grans dimensions que McArthur, de 67 anys, emmagatzemava a la propietat d'un dels seus clients, als quals proporcionava serveis de jardineria a Toronto. Durant mesos, després de l'arrest de McArthur, els investigadors policials van buscar restes humanes de possibles víctimes a més de 100 propietats en les quals va treballar com a jardiner.

La fiscalia va revelar que l'acusat també va guardar «records» de les víctimes, com algunes joies, que els assassinats van tenir una motivació sexual i que van implicar cert nivell d'escenificació. McArthur serà condemnat probablement a cadena perpètua.