08 de abril de 2019
08.04.2019
Diari de Girona

Troben a Tarragona el cadàver d'una dona desapareguda a Castelló

El seu xicot i dues persones més van ser detingudes dissabte després de diversos escorcolls als seus domicilis

07.04.2019 | 23:14
Casa d'Ulldecona on es va produir una de les detencions relacionades amb l'assassinat.

La Guàrdia Civil va trobar morta a Ulldecona (Tarragona) la jove moldava de 26 anys resident a Vinaròs (Castelló) en parador desconegut des de febrer i per la desaparició de la qual van ser detingudes dissabte tres persones, entre elles el seu xicot. L'arrest d'aquestes persones, de nacionalitat romanesa, va tenir lloc dissabte a les províncies de Tarragona i de Castelló, on es van realitzar diversos escorcolls a domicilis i inspeccions a vehicles, mentre que la troballa del cadàver de la noia va tenir lloc a darrera hora de la nit de dissabte.


El cos, enterrat

Fonts de la Guàrdia Civil van explicar que el cadàver es va trobar en un descampat d'Ulldecona enterrat i amb signes de violència. En la investigació, sota secret de sumari i que es va iniciar després de la denúncia de la seva parella sentimental, participen agents de criminalística i del servei cinològic de la Guàrdia Civil i Policia Judicial, i la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló va explicar que no es descarten més detencions en el transcurs de la investigació.

Per altra banda, una jove va ser trobada ahir al matí morta i nua de cintura cap avall a les escales d'un edifici ubicat en un polígon industrial amb discoteques als afores de la localitat alacantina de Torrevella.

Segons l'alcalde del municipi, José Manuel Dolón, el cos de la noia, de 39 anys i nacionalitat marroquina, va ser trobat a les escales d'un edifici al Polígon Industrial Casagrande, on es concentren alguns locals d'oci nocturn. La Policia va determinar que la mort es va produir per causes accidentals.

Sembla ser que va ser un veí el que va trobar el cos a les escales i, immediatament, va trucar a la Policia Local de Torrevella, que va avisar la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació del cas, que ha quedat sota secret de sumari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook