Tres homes van resultar ferits en tres baralles a la matinada d'ahir a la Comunitat de Madrid. Tots ells van ser ingressats amb pronòstic greu o molt greu a hospitals. Així, un home de 28 anys va resultar ferit per arma de foc poc després de les set del matí en un local de copes del centre de Madrid. En arribar, els sanitaris de Samur Protecció Civil van comprovar que el cor del ferit estava començant a aturar-se, fet pel qual li van practicar una toracotomia d'urgència. Després de recuperar el ritme cardíac va ser traslladat en estat molt greu a l'hospital 12 de Octubre de Madrid. La Policia Nacional s'encarrega de la investigació.

Paral·lelament, un home de 20 anys va resultar ferit greu a Tres Cantos. Els efectius del servei d'emergències de la Comunitat de Madrid Summa 112 es van encarregar de estabilitzar-lo i el van traslladar en estat greu a l'Hospital Universitari de la Paz amb una ferida incisa al tòrax.

Poc després de les sis del matí a Colmenar Viejo van trobar també un home de 34 anys al carrer de la Fira molt greu amb una ferida incisa al braç i amb gran pèrdua de sang.Summa li ha estabilitzat i li ha traslladat "molt greu" també a l'Hospital Universitari de la Pau. En tots dos casos s'està fent càrrec de la investigació la Guàrdia Civil.