La Policia Nacional ha detingut a Sevilla un home de 40 anys d'edat, que ja ha ingressat a la presó provisional per ordre judicial, com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals continuats sobre la seva filla de 13 anys, que va quedar embarassada.

La mare de la menor també ha estat detinguda per un presumpte delicte d'abandonament als deures de custòdia i la víctima ja es troba en un centre de protecció de menors.

Segons informa la Comissaria Provincial en un comunicat, la investigació es va iniciar quan els agents del Grup de Menors de la Policia Nacional van ser requerits pels serveis de guàrdia de l'àrea de pediatria de l'hospital on prèviament la víctima havia acudit acompanyada dels seus pares afectada d'un "fort dolor abdominal".

Després de diverses proves l'equip va comprovar que la nena de 13 anys estava embarassada i manifestava que el responsable era el seu pare. Segons la policia, la mare, que també va ser detinguda pels agents, va restar en tot moment importància al que succeïa al·legant que la seva filla era "molt fantasiosa".

La investigació policial va determinar que el seu progenitor era el presumpte autor dels fets i se li va imputar un delicte d'abús sexual continuat a menor d'edat durant almenys tres anys. Per la seva banda, a la mare se li imputa el delicte d'abandonament als deures de custòdia. La víctima es troba actualment en un centre de protecció de menors. L'autoritat judicial va dictar ordre d'ingrés immediat a la presó provisional del detingut.