El segon menor, de cinc anys, ferit aquest divendres en l'accident ocorregut a Estella va morir al complex hospitalari de Navarra. Es tracta del segon mort com a conseqüència d'aquest succés, que també va causar la defunció de la seva germana, de vuit anys. Entre els tres ferits hi ha també la mare dels petits.

Cap a les 8 del vespre de divendres, el vehicle en què viatjaven les víctimes va ser envestit per un autobús de l'Estellesa que, per causes que investiga la Policia Foral, circulava sense control i va topar amb una gasolinera situada al número 22 del carrer Carles VII, contra la qual es va encastar el vehicle.

L'autobús va seguir circulant i va atropellar un vianant i es va aturar després de colpejar una quinzena de vehicles estacionats.

Com a conseqüència de l'accident, van morir una menor de 8 anys i un menor de 5, que, en el moment del fet, va resultar ferit greu i traslladat a l'hospital García Orcoyen d'Estella i posteriorment al complex hospitalari de Navarra. La conductora del vehicle envestit per l'autobús, de 41 anys i veïna d'Ayegui, va resultar ferida greu i va ser traslladada als mateixos centres hospitalaris.

El conductor de l'autobús, de 36 anys i veí de Pamplona, va resultar il·lès, mentre que un dels usuaris, de 17 anys i veí de Yerri, va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital García Orcoyen.

Per la seva banda, una vianant, de 34 anys i veïna d'Estella, va resultar ferida greu i se la va traslladar a l'hospital García Orcoyen.

Sis patrulles de la Policia Foral i dues de la Policia Municipal d'Estella van regular la circulació i la Brigada d'Atestats es va fer càrrec de la instrucció de diligències al jutjat.

Diverses dotacions de Bombers es van encarregar de les tasques de rescat dels accidentats i de neteja de la calçada.