Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'home que van detenir dimarts per presumptament matar tres sensesostre a Barcelona també està vinculat amb l'assassinat de dues persones més sense llar durant el confinament a la ciutat. En concret, investiguen si està relacionat amb un assassinat al carrer Sardenya el 18 de març, després d'una baralla en la qual un indigent va ser apunyalat, i revisaran la mort d'una altra persona a Collserola que els investigadors consideraven accidental.

La persona que va morir a Collserola estava cremada dins d'una cabanya que s'havia incendiat. És un punt allunyat de la resta de crims, tots al districte de l'Eixample de Barcelona, però a mig camí fins a les Planes, a Sant Cugat del Vallès, on el detingut vivia en una autocaravana.

Fins ara, els Mossos havien vinculat el sospitós amb tres assassinats entre el dijous 16 i el dilluns 27 d'abril, i els agents el van arrestar a l'autocaravana de les Planes després de l'últim crim, que suposadament va cometre al carrer Rosselló dilluns a la nit.

D'aquesta manera, la policia també revisarà aquests dos casos perquè en els tres primers els investigadors van veure una relació més clara quant a la manera d'actuar de l'assassí i en com deixava els cadàvers després de colpejar les víctimes amb una barra de ferro al cap.

El detingut, un home de 35 anys i nascut al Brasil, es trobava ahir a les dependències policials esperant per passar a disposició judicial.