Els equips de rescat no han trobat supervivents de l'avió de la Xina Eastern Airlines sinistrat el dilluns amb més de 130 persones a bord, però les labors de rescat encara continuen a la regió de Guangxi, en el sud del país asiàtic.

Així ho han confirmat les autoritats xineses, mentre experts de l'Administració d'Aviació Civil de la Xina ja han accedit al lloc on es va estavellar l'aeronau per a confirmar la identitat dels desapareguts i esclarir la causa de l'accident. En aquest sentit, segons ha recollit l'agència de notícies Xinhua, ja han aconseguit recuperar algunes pertinences dels passatgers.

Més de 2.000 persones formen part de les labors de rescat, per a les quals s'han desplegat drons. La zona comprèn prop de 680.000 metres quadrats, segons ha detallat un dels membres de l'equip, Zhan Xueliang, a la citada agència. Els avions no tripulats també podran ajudar a localitzar les caixes negres de l'avió, que cobria la ruta entre Kunming i Guangzhou.

A més d'una altra maquinària, com a excavadores, també s'han mobilitzat a la zona del sinistre 30 helicòpters mèdics i més de 200 metges estan llestos en un hospital local, ha recollit la cadena CGTN.

El president de la Xina, Xi Jinping, ha ordenat "els màxims esforços" en les labors de cerca i rescat, mentre que el viceprimer ministre, Liu He, i el conseller d'Estat Wang Yong es troben en Guangxi per a supervisar les operacions.