La cantant Cardi B llança el micròfon en ple concert a un fan

Playback i agressió 

Cardi B

Cardi B / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Des d'ahir corre per diverses xarxes socials un vídeo on apareix la cantant Cardi B. Aquesta noia de 30 anys és cantant, rapera, compositora, actriu i empresària i es va criar al Bronx i la veritat és que va tenir una vida bastant complicada, passant per bandes de carrer, a treballar d''stripper' i a ser maltractada per violència de gènere. Aquestes situacions tan terribles han fet que Belcalis Marlenis, nom real de l'artista, tingui una manera de fer una mica especial i això es va poder veure aquesta setmana passada en un concert, on va llançar amb molta ràbia el seu micròfon a un fan i no va ser la primera vegada que ho feia, ja que, segons un altre vídeo on actuava als Estats Units, va llançar el micròfon contra el seu DJ.

Cardi B estava "cantant" a l'escenari i de sobte, un fan li llança el contingut d'un refresc. La rapera no dubta ni un segon a buscar el culpable, agafar el micròfon i llançar-li mentre l'escridassa. En aquest moment, s'escolta el playback, on es torna a demostrar que alguns artistes no fan concerts en directe, tot i que, els fans paguen per això!

Segons el vídeo d'un altre fan es pot veure com la cantant demana als fans que li llancin aigua i després es rebota contra un d'ells perquè li va a la cara

La seguretat de la cantant va enxampar la persona que va llançar el líquid, però el més impressionant de la història és que ara, aquest micròfon està subhastat i ja s'han ofert més de 50.000 dòlars, segons los40.com. Ja hi ha hagut 44 licitacions; però molts pensaran que de segur, aquests diners se'ls quedarà el fan o qui l'hagi interceptat, doncs no! Aquests diners aniran a parar de forma íntegra a una ONG.

Actituds tan penoses i denigrants tant per part de fans com d'artistes no es poden permetre perquè no donen una bona imatge a infants i adults, els quals cada vegada estan sent objecte d'una falta d'ètica i valors més gran

En aquest cas concret, l'actuació penosa del concert ajudarà a persones realment necessitades, però, realment cal arribar a aquestes actituds i extrems per ajudar a qui ho necessita? Una reflexió sobre la moralitat i l'ètica no estaria gens malament en un món on qualsevol persona o artista mostra unes actituds agressives i ofensives, a part de l'engany per part de l'artista on no canta ella, si no hi ha un reproductor que canta les seves cançons.