1. Docència i recerca. En els 25 anys d´existència la Universitat de Girona ha excel·lit en la docència i la recerca en els àmbits de les arts i les humanitats, les ciències, les ciències de la salut, les ciències socials i jurídiques i l´enginyeria I l´arquitectura. És la 12a universitat estatal entre 66, segons el rànquing CyD.

2. Formació multidisciplinària i transversal. T´oferim una formació multidisciplinària I transversal: 48 graus i onze dobles titulacions en tots els àmbits de coneixement et preparen per al futur professional com a ciutadà crític amb el món que t´envolta, reflexiu i observador.

3. Tres campus urbans. Els campus de la UdG són urbans, sostenibles, accessibles i tenen prestacions globals. Al bell mig del Barri Vell, al centre de la ciutat i a Montilivi, en espais integrats en un entorn verd.

4. Una ciutat universitària. Viuràs i estudiaràs en una ciutat universitària. Girona és cultura i progrés, és activa i dinàmica. I una de les deu millors ciutats d´Europa per a una escapada (segons The Guardian, 2016).

5. A prop teu. Rebràs una atenció personalitzada, amb grups reduïts; mentories i un centre d´informació i assessorament pensat per a tu.

6. Formació en llengües i pràctiques a l´estranger. T´ajudem a arribar més lluny: trobaràs formació en llengües, pràctiques a l´estranger, classes en anglès i un programa de mobilitat internacional amb més de 400 universitats de destinació per triar. El Servei de Llengües, amb els seus cursos, t´ajudarà a tenir el nivell que el grau et reclama.

7. Implicació amb el territori. La UdG és present a la demarcació de Girona amb centres de recerca, instituts i càtedres. I té centres adscrits a la demarcació de Barcelona.

8. Som internacionals. Establim convenis de col·laboració amb universitats estrangeres per fer estades de docència i recerca, des de l´Amèrica del Sud fins al cercle mediterrani, l´espai transfronterer i la Xina.

9. Som solidaris. Ens impliquem amb el món: més de 1.000 estudiants de la UdG participen activament en accions solidàries amb països en vies de desenvolupament i en situació de crisi humanitària.

10. Motor econòmic i social. Establim aliances amb els ens públics (ajuntaments, diputacions, consells comarcals...) i els ens privats per impulsar el coneixement.

11. Innovació i investigació aplicades. Amb el programa de Campus Sectorials, la UdG esdevé la punta de llança de la innovació i de la investigació aplicades: es facilita així la relació entre empreses i institucions dels diferents sectors socioeconòmics.

12. Capdavantera en projectes de recerca. La UdG és capdavantera en obtenció de projectes de recerca, en qualitat de la recerca publicada i en quantitat de publicacions científiques.

13. Reconeixement internacional de la recerca. Els més de 100 grups de recerca, 24 departaments, 12 instituts de recerca i 31 càtedres generen una recerca de qualitat reconeguda internacionalment.

14. Seu d´instituts de recerca de la Generalitat. Quatre instituts de Recerca de la Generalitat tenen la seu a la UdG.

15. Acollim el talent. Grans pensadors, creadors, investigadors i científics contemporanis fan estades a la UdG.

16 .Transferim tecnologia a la societat. A la UdG hi ha quatre grups TECNIO, agents experts en transferència i amb capacitat per prestar serveis d´innovació tecnològica a les empreses de Catalunya.

17. Empreses i grups de recerca innovadors. El Parc Científic i Tecnològic disposa de més d´un centenar d´empreses i grups de recerca innovadors al capdavant de la investigació tecnològica.

18. Excel·lència en turisme i Erasmus. Tenim un dels millors estudis de turisme d´Espanya i dirigim un Erasmus Mundus de prestigi internacional.

19. Apostem per la innovació docent. La implantació de l´aprenentatge basat en problemes és un dels projectes més revolucionaris de l´educació actual i es du a terme a la UdG.

20. Bona qualificació a les proves MIR. La docència de qualitat dóna resultats concrets: la nota d´un 86% dels primers metges de la UdG al MIR supera la mitjana estatal.

21. Pràctiques a les empreses. Et preparem per al teu futur professional amb més de 1.500 convenis de pràctiques amb empreses i institucions per completar la formació acadèmica i un programa de pràctiques externes de llarga durada per fomentar l´ocupabilitat.

22. Beques i ajuts. T´oferim més de 7 milions d´euros en beques i ajuts a l´estudi.

23. Equipaments i serveis de qualitat. A la UdG tens tot el que et fa falta: la biblioteca, amb més de 10.000 m2 i oberta 338 dies a l´any, sales d´estudis, aules informàtiques, una sala de vistes per a la simulació de judicis... Som la primera universitat catalana en llocs de laboratori per cada 100 estudiants.

24. Màsters i titulacions internacionals. Podràs continuar la teva formació amb una àmplia oferta de 44 màsters professionalitzadors i de recerca i vuit dobles titulacions internacionals.

25. Esport, lleure i cultura. Afegeix a l´experiència de ser universitari el gaudi de l´esport, l´esforç cooperatiu i solidari, el batec de l´associacionisme, l´emoció dels castells, l´Aula de Teatre, el Cor de la UdG i nombroses activitats culturals: jornades, concerts, exposicions, lectures i la festa major de la Universitat de Girona.