Un munt de partits de les categories de primera i segona regional varen ser suspesos aquest cap de setmana a causa de les pluges caigudes aquests darrers dies a les comarques gironines. La pluja va inundar diversos terrenys de joc impossibilitant la pràctica del futbol.

En el grup de primera regional es varen susprendre quatre partits. En la jornada de dissabte el primer partit suspès va ser el de la Garrotxa contra el Bisbalenc. Els més matiners de diumenge també varen haver d'anul·lar el partit entre el Farners i l'Abadessenc. A la tarda els partits entre L'Escala - Gironès Sàbat i el Breda - Tossa també es varen veure obligats a suspendre els seus partits com a conseqüència de la pluja.

Pel que fa els tres grups de la segona regional la pluja va impedir disputar un total de nou partits, ja que els terrenys de joc estaven impracticables per la realització dels partits.

Els dos grups més perjudicats i que per tan varen haver de suspendre bona part dels seus encontres varen ser el grup quinze i el grup disset.

El grup quinze va ser el més perjudicat de la categoria ja que fins a cinc partits varen ser suspesos, tots ells s'havien de disputar diumenge a la tarda. Els partits implicats varen ser: Verges - Viladamat (16.00h), Vilajuïga - Roses B (15.30h), La Jonquera - Figueres (16.00h), St. Miquel Fluvià - Llançà (16.00h) i el Cabanes - Agullana (15.45h).

Destacar que del grup setze es varen poder jugar tots els partits programats per la jornada d'aquest cap de setmana en no veure's afectats per la pluja.

Pel que fa el grup disset quatre partits varen ser ajornats per les adversitats climatològiques. Els partits previstos per ahir que la pluja va impedir disputar varen ser els següents: Anglès - Cassà B, el Porqueres - Vidrerenca, l'Hostoles - Tortellà i l'Hostalets d'en Bas - les Preses.

Diversos equips es varen posar d'acord per trobar dia i hora per dur a terme els partits suspesos d'aquesta jornada. El dos primers equips en fer-ho varen ser l'Anglès i el Cassà B, que jugaran el proper dimecres dia 12 de novembre. Per la seva part, el Porqueres amb la Vidrerenca jugaran el pròxim dia 4 de gener. El partit entre el Tordera i E.F. Bosc de Tosca tot i que en un inici semblava que no es podria jugar, finalment es va disputar després d'un temps d'espera i de diàleg entre els dos conjunts amb un resultat final de 0-1. A la tercera regional les tempestes també varen perjudicar diversos encontres. Fins a un total de quinze partits en els sis grups de Tercera Regional.