El pivot brasiler Hilario va fer una bona feina sota la cistella per ser una altra de les claus dels Nuggets en superar en el duel individual el principiant barceloní.

Marc Gasol va jugar 39 minuts i va lluitar sota la cistella, però aquesta vegada no va poder superar la millor feina de Nené, que el va limitar a sis punts (2 de 4 trets de camp i 2-4 des de la línia de personal), va capturar vuit rebots, va repartir una assistència, va recuperar una pilota i va fer un tap per perdre'l tres vegades.

Anthony, que no enyora per a res la marxa d'Allen Iverson, es va identificat de manera immediata amb el joc del seu substitut, Billups, que el va ajudar a aconseguir 24 punts amb vuit rebots i liderar una llista de sis jugadors dels Nuggets que van anotar en doble dígits.

Billups també va respondre amb 16 punts, va repartir 10 assistències i va capturar sis rebots amb tres recuperacions de pilota per al seu primer doble-doble en el segon partit que disputa des que va arribar a l'equip traspassat pels Pistons de Detroit.

Hilario, de la seva banda, va aportar un doble-doble de 18 punts (8 de 10 trets de camp i 2-5 des de la línia de personal), va capturar 12 rebots, repartit tres assistències, va fer dos taps i va recuperar una pilota en els 38 minuts que va jugar.

L'escorta principiant O.J. Mayo va respondre amb la seva millor marca com a professional en aconseguir 31 punts, vuit rebots i tres assistències, però només cinc punts aconseguits en la segona part, mentre que el seu equip dels Grizzlies es va quedar amb un 38,0 per cent d'encert en els trets de camp.