El camp municipal de Blanes es vesteix de gala aquest vespre (20.30) per rebre un dels equips punters de la Tercera Divisió. Els homes de Paco Carballo, decebuts per l'empat del passat cap de setmana contra el Vilajuïga en el derbi gironí, s'enfronten a l'Hospitalet en partit corresponent a l'onzena jornada de Lliga, un encontre que va haver de ser suspès en el seu dia per culpa dels aiguats que van caure a les comarques gironines.

"Serà molt complicat, això segur", reconeix el tècnic del Blanes. I de raó no li'n falta. L'Hospitalet, segon a la classificació, és l'únic equip de Tercera que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada i, a més, és el conjunt menys golejat de tota la categoria (7 gols en contra).

Davant d'ells, el Blanes. Un conjunt que, tot i començar la Lliga amb ganes de no passar gaires problemes, podria col·locar-se a només un punt de l'ascens si aconsegueix la victòria. "És una bona oportunitat per sumar", reconeix Carballo, qui explica que el partit "arriba en un bon moment. Esperem que sigui una festa i malgrat jugar-se entre setmana, esperem que el públic respongui".

Encara que l'empat enfront el Vilajuïga no ha estat una bona notícia per al vestidor ("amb el marcador a favor vam relaxar-nos massa"), Carballo assegura que "l'equip està molt motivat".