El Barcelona rep aquesta nit el Benidorm al Camp Nou per disputar el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, en què el conjunt català surt com a clar favorit, gràcies també a l'avantatge adquirit a l'anada (0-1).

Per al xoc, l'entrenador barcelonista, Josep Guardiola, no ha revelat cap aspecte dels seus plans, ja que ha convocat tots els jugadors disponibles una hora i mitja abans del partit, i durant la seva compareixença davant els mitjans ni tan sols va assenyalar quin porter utilitzarà o si donarà descans als habituals.

Amb aquests dubtes el Barça buscarà donar un nou pas en una competició que per a l'entrenador blaugrana es troba a la llista de "prioritats" del club català, per ostentar la condició de "Rei de Copes" (l'ha guanyada en 24 ocasions) i per ser un trofeu que fa deu anys que no obté.

A més de l'entusiasme que ha evidenciat Guardiola per la Copa, el tècnic s'ha mostrat críptic quan s'ha referit que no se sent del tot "conforme amb els elogis que ha generat el futbol del seu equip". El de Santpedor va afirmar tenir la sensació que "algun dia" l'equip blaugrana pot "patinar". A més, va afegir que ser els favorits per al partit d'avui "és un perill".

El Benidorm arriba sense pressió, ja que l'excel·lent moment de joc que travessen els homes de Paco López suposarà un reforç per enfrontar-se als blaugranes.

Reunió de la junta

La directiva blaugrana es va trobar ahir en una reunió ordinària per tractar, entre altres aspectes, la poca afluència de públic a l'estadi. Una de les mesures a prendre, segons el portaveu Algons Godall, és la d'abonar el 50% del preu d'una entrada per cada soci que la retiri 72 hores abans del partit.