Els partits de tornada d'ahir dels setzens de final no van comportar més sorpreses. El Barça va complir, no sense cert neguit, el tràmit contra el Benidorm, l'Espanyol va superar sense problemes el Celta (3-0) i el Poli Ejido va fer valer el 5-0 de l'anada per eliminar el Vila-real que com el Madrid queda fora als setzens de la Copa.

El FC Barcelona va superar els setzens de final de la Copa del Rei, en tornar a guanyar per la mínima el Benidorm (1-0), un rival que va donar una gran impressió al Camp Nou. L'equip barcelonista es va trobar amb un oponent sense complexos des de l'inici del partit, que va empènyer els locals lluny de la seva àrea i ho va mantenir controlat al centre del camp. Que el Benidorm no va arribar al Camp Nou per sotmetre's al Barça va quedar clar en el minut 2 quan en un contraatac Chupe va estar a punt de marcar, en una acció en la qual la pilota es va passejar per la meta de Pinto. El Benidorm va anar creixent al pas dels minuts fins al punt de controlar el centre del camp en alguns instants. Fruit d'aquesta empenta, una falta contra el Barcelona va acabar amb una encertada intervenció de Pinto, que va desviar la pilota al pal.

L'exporter del Figueres Caballero, el millor jugador del Benidorm, va mantenir a zero la seva porteria fins als instants finals del xoc, amb precises intervencions, fins i tot en la jugada del gol del Barcelona, ja que va detenir el penal que va llançar Messi, encara que en el rebuig, l'argentí va anotar el gol (1-0) en el minut 86.

L'Espanyol es va classificar per als vuitens de final de la Copa del Rei després de derrotar amb comoditat i amb menys sofriment de l'esperat un Celta (3-0) que només va donar guerra en el primer quart d'hora i que va caure després de rebre dos gols en a penes dotze minuts. El partit es va decantar perquè l'Espanyol va tenir més encert en la rematada. I perquè els gallecs van estar massa generosos.

Per la seva banda, l'Espanyol va fer la sensació de no estar posat mai en el partit, però va treure la màxima rendibilitat a les jugades d'estratègia per decantar l'encontre a favor seu. En el primer servei de córner botat des del flanc dret per Nené va emergir Jarque per avançar als seus al marcador. l Celta, molt seriós fins aleshores, es va ensorrar i va començar a donar nombroses facilitats defensives. Per a mostra el segon gol dels locals, que va arribar gràcies a un remat en pròpia porta de Noguerol, després del segon córner botat per Nené. Màxima eficàcia per a un escàs bagatge ofensiu. La tranquil·litat definitiva, si és que no hi era ja, va arribar a Montjuïc amb el 3-0 de Valdo que va certificar el pas als vuitens de la Copa amb més solvència de l'esperada.

L'Hèrcules és eliminat

Per últim, el rival del Girona de ?diumenge, l'Hèrcules, no va inquietar el Valladolid la tornada al Zorrilla i van acabar empatant (2-2). Els alacantins van equilibrar un 2-0, però l'1-5 de l'anada ho havia deixat tot dat i beneït.