Val més tard que mai. Així s'ho ha pres Dani Oliveras, el pilot de trial de Vilablareix, en anunciar el seu retorn a Gas Gas, la marca que el va veure créixer com a pilot. Després d'una experiència de dos anys per la factoria hispanofrancesa Sherco, el català ha decidit tornar als seus orígens.

El gironí, a part d'agrair l'ajuda rebuda durant aquests dos anys que ha passat sota la tutela de Sherco, retorna a la marca afincada a Fornells de la Selva sota el guiatge del concessionari 2Temps Ullastres de Banyoles, propietat dels campions d'Espanya de Quads, els germans Joan i Eduard Ullastres.

Amb Gas Gas, Oliveras va aconseguir un nom com a pilot, gràcies a un bon grapat de títols que ha anat col·leccionant a les seves vitrines.

Ja pensant en aquesta propera temporada, la 2009, el pilot de Vilablareix tindrà l'ajuda de la RFME que, conjuntament amb tots els seus patrocinadors personals, li permetran veure's les cares en competició amb els millors pilots de trial de tot el món.

D'aquesta manera, Oliveras tindrà l'oportunitat de competir en dos dels esdeveniments més importants que actualment vesteixen el trial. Es tracta del Campionat del Món Outdoor i del Campionat d'Espanya. Aquest últim, tant en la seva modalitat outdoor com indoor.

La campanya 2009, en la qual Oliveras retorna a Gas Gas, serà la tercera en què el pilot català competirà en les categories absolutes de totes les competicions en què té la intenció de prendre part. Amb un esperit d'allò més ambiciós, els seus objectius sempre venen marcats per situar-se en un alt nivell i amb la major exigència possible. Tot, sempre amb la intenció de progressar i millorar com a pilot de trial.