El cotxe de Fòrmula 1 Arrows A20 farà parada a Platja d'Aro el proper 18 d'agost. Serà per l'aniversari de la revista GPMQ. La revista de luxe celebrarà el seu primer aniversari amb una exhibició de F1 a Platja d'Aro, en la que es mostrarà el monoplaça Arrows A20 i un simulador real de F1 que en 1999 va conduir Giancarlo Fisichella.

Dissenyat per Mike Coughlan i Eghbal Hamedy, el monoplaça Arrows A20 va ser conduït entre els anys 1999 i 2000 pel pilot català Pedro Martínez de la Rosa, actual corredor de l'escuderia Vodafone McLaren Mercedes i que no està previst que assisteixi a l'esdeveniment.

Segons va explicar avui la revista en un comunicat, el vehicle serà conduït per un especialista en 'road xou' que farà el recorregut a l'Avinguda París, entre els carrers Roma i Josep Maria Vilà. Va afegir que es posarà a l'abast dels visitants un simulador real de F1 en una zona habilitada prop d'un carrer principal de la localitat.

Així mateix, a la nit tindrà lloc una recepció per a VIPS a l'Hotel La Gavina de s'Agaró amb música en directe i un espectacle pirotècnic enfront de la costa gironí per finalitzar.

GPMQ ofereix propostes de disseny, moda, vida social, esports i art sota el lema 'ÀCuándo es compleixen tots els somnis, que se somia?'. La seva distribució abraça els Emirats Àrabs, Estats Units, Regne Unit, França, Holanda i Andorra.