El porter del FC Barcelona Víctor Valdés va superar anit el rècord de 542 minuts imbatut que va establir ell mateix en la temporada 2005-06, després d'estar els 17 primers minuts del Barça-Atlètic de Madrid sense encaixar cap gol.

No obstant això, el porter només va poder afegir 28 minuts més al seu rècord personal, ja que en el 45 de la primera part l'argentí Kun Agüero va aconseguir marcar per al seu equip, amb la qual cosa situava el 4-1 favorable als blaugranes en el marcador en arribar al descans. D'aquesta forma, la nova marca de Valdés l'estableix en 570 minuts sense rebre cap gol.

El porter blaugrana, dues vegades trofeu Zamora com a porter menys golejat de la Lliga, ha estat cinc partits consecutius invicte aquesta temporada: Inter de Milà, Getafe, Sporting Gijón, Athletic de Bilbao (tornada de la Supercopa Espanya) i Xakhtar Donetsk.

En la temporada 2005-06, quan va fixar la seva marca, la porteria barcelonista va estar a zero contra el Panathinaikos, Osasuna, Màlaga, Reial Societat i novament el Panathinaikos al Camp Nou. L'any passat el jugador barcelonista va estar a punt de batre el rècord que va aconseguir ahir a la nit, però un gol del francès Frank Ribéry (Bayern) en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions (1-1) va impedir aquell objectiu particular.

Víctor Valdés és el porter titular del FC Barcelona i també comparteix la capitania. Aquesta temporada és, al costat de Seydou Keita, l'únic jugador que ha participat en tots els partits oficials del FC Barcelona.

Laporta parla de Messi

D'altra banda, el president del Barcelona, Joan Laporta, creu que la renovació del davanter argentí Leo Messi fins a l'any 2016 és "l'alegria més gran" que el club podia "donar al barcelonisme". Laporta, que va assistir a un acte de la fundació i l'obra social de La Caixa, considera que la renovació de Messi és totalment merescuda. "S'ha guanyat la confiança de sobres. S'ha convertit, per mi, en el millor jugador del món i un dels millors de la història", va destacar. "Fa temps que vam decidir millorar el contracte de Leo Messi, perquè s'ho mereix, i no ho fem pensant en ningú, només en Leo, la seva família i el Barça", va afegir el dirigent blaugrana.