El migcampista del Barcelona Andrés Iniesta va enviar ahir un missatge de tranquil·litat a l'afició culé en assegurar que l'equip "tornarà a jugar bé" aviat i apuntar que "seria injust" dubtar d'ell. "No ens tornem bojos. La temporada és molt llarga. Hem tingut fases de bon joc i tornarem a tenir-les. L'equip es deixa tot al camp i que ningú dubti que anirem cap a dalt", va declarar el blaugrana.

Iniesta veu "exagerat" que alguns comencin a parlar de crisi pel simple fet de no haver guanyat els dos últims partits. "Empatar a València no crec que sigui una ensopegada. Sí que ho és perdre a casa a la Lliga de Campions, (1-2, contra el Rubin Kazan), però entra dins del futbol", va comentar. Per al jugador blaugrana, l'objectiu és "tornar a fer gaudir la gent" i "seguir guanyant", cosa que passa per "exigir-se al màxim" en cada entrenament i en cada partit. "Allò de la temporada passada (quan el Barça va aconseguir el famós triplet) està molt bé, però en aquesta partim de zero. Va ser una temporada fantàstica, però el que volem és tenir uns anys fantàstics. Perquè això és el que marca els grans equips", va argumentar.

Pel que fa a la seva situació personal, Iniesta va dir començar a trobar-se de nou "al màxim nivell", després de superar la greu lesió muscular que va patir a la final de la passada Lliga de Campions. També va parlar de la seva nominació per a la pròxima Pilota d'Or -"una alegria perquè significa que valoren la teva feina"- i de l'estat físic i anímic del seu company Lionel Messi. "És una pregunta que hauríeu de fer-li a ell, però jo el veig bé. Pot estar millor o pitjor, però ell sempre s'ofereix, sempre vol la pilota, i això és important", va comentar sobre el crac argentí. Iniesta també es va referir al pròxim partit de Lliga contra el Saragossa i va recordar que una victòria davant els aragonesos seria "important" per seguir líders.