El Recreativo ha frenat en sec aquesta tarda la ratxa triomfal del Girona aquest 2011. L'equip de Raül Agné ha firmat una actuació molt discreta i ha acabat perdent per un contundent 4-0, tot i que es manté cinquè a la classificació, en zona de «play off» d'ascens. El Recreativo, que necessitava els punts per allunyar-se de la zona de perill, a sortir a per totes i als 4 minuts Asen ha enviat un remat al pal. Santamaría ha sigut el millor jugador del Girona a la primera part, però no ha pogut evitar a 3 minuts del descans que Juan Villar fes el primer. A la represa Agné ha fet canvis, introduint Moha i Tébar per Keko i Ángel, però no s'ha millorat. Asen a fet el 2-0 i quan semblava que aquest seria el marcador final, en la recta final Mora (min. 86) i Fidel (m. 92), han acabat de firmar la golejada local. El proper partit dels gironins serà dissabte que ve a les 4 de la tarda a Montilivi contra un Betis que avui ha tombat el Las Palmas (4-1).