El pilot barceloní Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha estat dels pocs avui al pàdoc de Montmeló que s'ha alegrat pel comportament dels pneumàtics superdurs que Pirelli ha posat a disposició dels equips per al GP d'Espanya de Fórmula 1.

Alguersuari, al contrari de les queixes d'altres pilots, ha assegurat que feia temps que no es manejava tan bé en una jornada d'entrenaments amb els pneumàtics. Tot i això, al matí el català ha hagut de canviar el motor, a més de comptar amb problemes amb el fons del seu monoplaça.

"Al matí només hem pogut donar quatre voltes de crono i a la tarda tot ha anat millor perquè hem fet un 'stin' de carrera més llarg i amb els pneumàtics superdurs, amb els que mai m'havia sentit tan consistent i amb tan poca degradació, amb la qual cosa és un pas endavant perquè crec que els principals problemes els teníem amb els pneumàtics i m'he trobat molt més còmode pilotant i més ràpid ", ha relatat.

El jove pilot ha assenyalat que espera que les millores aerodinàmiques, combinades amb la baixa degradació dels pneumàtics i "amb una bona estratègia ens porti els punts aquest cap de setmana". Alguersuari és del grup de pilots a la graella que encara no ha obtingut un punt en l'arrencada del mundial.

"El cotxe té potencial i si dissabte traiem el màxim de rendiment podem estar entre els tretze primers i, diumenge, amb una bona estratègia, amb poca degradació de pneumàtics, estaríem per puntuar. Que seria l'objectiu", ha subratllat.