La selecció espanyola va arribar la passada matinada a Boston (Estats Units) i es va instal·lar al seu hotel de concentració a Providence. Demà Espanya té programat el seu primer partit de la gira americana davant els Estats Units (22.30) i després es desplaçarà fins a Veneçuela per enfrontar-se amb el combinat vinotinto. La gira arriba en el marc de la polèmica per la relació entre els jugadors del FC Barcelona i el Madrid en el seu retrobament, un fet al qual el seleccionador, Vicente del Bosque, va voler restar-hi tota la transcendència. Del Bosque va assegurar que els jugadors afronten els seus dos amistosos de la gira americana, amb "bon ambient i moltes ganes de fer dos bons partits".

"Els jugadors no tenen problemes entre ells, existeix bon ambient i moltes ganes de fer dos bons partits", va explicar el tècnic als mitjans de comunicació durant el viatge cap als Estats Units, on l'expedició de l'equip nacional va aterrar aquesta matinada i va quedar concentrat a Providence (Rhode Island). L'entrenador castellanolleonès, que va ressaltar "la bona actitud dels jugadors en els últims amistosos, malgrat els resultats", també va parlar sobre els pròxims partits de la selecció. "Intentarem portar com sempre els millors a la selecció i fer un bon paper", va assegurar Vicente del Bosque.

La selecció va completar ahir a la nit el seu primer entrenament en terres nord-americanes, amb la mirada posada en el duel de dissabte que ve a l'estadi Gillete de Boston contra el combinat nacional dels Estats Units.