07 de juny de 2011
07.06.2011

Maverick Viñales "La nova estrella?"

La victòria a Le Mans i el segon lloc a Montmeló han posat el pilot de Roses en el primer pla mediàtic més enllà del patrocini de Paris Hilton

07.06.2011 | 02:00
Paris Hilton saludant el jove pilot de Roses minuts abans de la cursa de Montmeló.

"La nostra decisió de donar suport a Maverick Viñales ha demostrat ser adequada". Ricard Jové, director del Paris Hilton Team, fa dies que explica que el pilot de Roses no ha aparegut com un bolet creixent de cop en només tres setmanes. La victòria a Le Mans i el segon lloc a Montmeló han posat el gironí en un primer pla mediàtic, més enllà de les continuades referències a Paris Hilton, i molts mitjans especialitzats europeus comencen a preguntar-se qui és Maverick Viñales. Les explicacions de Jové sobre la seva aposta pel jove de Roses apareixien al lloc web alemany sobre el món del motor (speedweek.de) mentre que, just després de guanyar a Le Mans, el cronista de l'Équipe, Thomas Ladosse, escrivia sobre el rosinc: "de setze anys i nascut a Figueres, va aconseguir una victòria de gran estratega després d'estar totes les voltes darrere de Terol i avançar-lo al darrer revolt. Un cop de sort d'un jove o, potser, més aviat, un coneixement natural de com actuar en les curses".
Els pilots italians han desaparegut de les primeres posicions de 125 c.c. A Montmeló el primer italià va ser Luigi Morciano (divuitè) i aparicions com les de Viñales no deixen de sorpendre en el país que construeix les Aprilia, moto dominadora del campionat. En la versió italiana d'Eurosport.com parlaven de Maverick com a "nou fenomen" i definien l'avançament a Nico Terol a Le Mans com "una acció al límit de les lleis físiques" per acompanyar una història ja clàssica en tots els primers reportatges sobre el jove talent de Roses: la comparació entre la seva velocitat en els circuits i de l'avió que pilota Pete Mitchell (Tom Cruise) en el film "Top Gun" i que va motivar el seu pare a posar-li el nom de Maverick. A Austràlia o als Estats Units, Maverick Viñales també ha tingut la seva quota de protagonisme, bàsicament fotogràcic per les imatge al costat de Paris Hilton, perquè mentre els mitjans especialitzats europeu, com l'esmentat speedweek.de, es pregunten si el gironí "és la nova estrella" del motociclisme més enllà de l'Atlàntic l'hereva hotelera ho segueix eclipsant tot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema