Ranko Despotovic és de vacances feliç després d'haver realitzat una magnífica temporada i amb el cap lluny de Montilivi. Té contracte en vigor per a una temporada més amb el Girona però tant el club com ell tenen claríssim que no el complirà. Després de la sanció de tres partits arran de l'expulsió a Cartagena, Despotovic va ser convocat amb la seva selecció per disputar una gira per Corea i Austràlia. El davanter serbi va fer les maletes i es va acomiadar de companys, tècnics, personal del club i amics, conscient que ja no tornaria a Girona. Al mateix temps, el director esportiu del Girona, Xavi Julià anunciava que diversos equips havien preguntat per ell i que hi havia moltes probabilitats de traspassar-lo. Espanyol, Deportivo de la Corunya, Estrella Roja, Partizan i també el Wisla Cracòvia. Segons publicaven ahir alguns mitjans de comunicació serbis i polonesos, el Wisla hauria presentat ja una oferta sobre la taula al Girona d'uns 800.000 euros per Despotovic.

La proposta del campió polonès és molt temptadora tant per al club com per al jugador ja que li permet la possibilitat de disputar la Lliga de Campions la temporada vinent. La premsa sèrbia assenyala que el Wisla és l'equip més ben posicionat, de moment, per obtenir els serveis de Despotovic. De tota manera, els agents del jugador no s'aturen en l'intent de trobar-li una sortida encara més beneficiosa i seguiran movent fils per col·locar-lo en algun altre equip.

Mentrestant, el davanter, que sempre ha manifestat el seu desig de poder competir a la Primera Divisió de la Lliga espanyola, no veuria amb mals ulls l'opció del Wisla. I és que jugar la Champions League és també un caramel molt atractiu. El Wisla, però, estudia altres opcions per a la davantera per si de cas falla la del serbi. Així, si Despotovic rebutja la proposta polonesa, el Wisla té controlat l'israelià David Biton, de 23 anys.

Acabi on acabi, el que és clar és que Despotovic -cal no oblidar que va arribar lliure l'estiu passat- deixarà un bon grapat de diners a la caixa del Girona. Uns ingressos que aniran d'allò més bé amb vistes a la configuració de la propera plantilla, que segons l'entrenador, Raül Agné, ha de fer un salt de qualitat. La sortida de Despotovic podria no ser l'única que comportés ingressos per al Girona, ja que segons va dir Julià també hi ha ?equips interessats en el japonès Hiroshi i en Albert Dorca.