El Reus es va convertir ahir a la tarda en nou equip de Segona B després de guanyar el Comarca de Níjar (0-1) en la tornada de la darrera eliminatòria del play-off d'ascens. Amb el 2-0 aconseguit en el partit d'anada, el Reus temia l'ambient hostil que l'esperava al camp andalús. Els temors es van fer realitat sobretot al final del partit quan els aficionats locals van increpar a l'expedició catalana i un jugador del Níjar va ventar un cop de puny al fisioterapeuta del Reus. L'àrbitre va indicar als reusencs que entressin ràpidament al vestidor per celebrar l'èxit. Amb l'ascens del Reus, el Vilanova s'assegura continuar un any més a la Tercera.

Del partit, el més destacat va ser el gol de Chumbi en el minut 31 de la primera part que va servir per deixar el partit pràcticament sentenciat a favor dels homes de Santi Castillejo. A més a la represa, els d0Almeria van veure com Gabi i Mérida eren expulsats. El Reus retorna a 2a B després de cinc temporades. De la seva banda, la Muntanyesa intentarà aquesta tarda (18.00 h) al Municipal de Nou Barris capgirar l'eliminatòria (2-1) contra el Sestao River i acompanyar així Reus i Llagostera a la Segona Divisió B.